Våre politikere


Kommunestyret

 • Ivar Granum

  ivgranu@online.no 992 17 901

  Ivar Granum blir 59 år 26.april 2015. Han er oppvokst på Filtvet, flyttet til Tofte i 2003, og bor i Skoledalen. Han har vært gift m. Lisa (Inger-Lise) i 38år. De har to barn, Stefan 37 og Thomas 34., og 4 barnebarn (5 i juni) Eline, Mathias, Noah og Johan. Og så har de to kjekke svigerdøtre, Lallizer og Nina. Ivar er utdannet rørleggermester, og har vært selvstendig næringsdrivende siden 1986. Eier av Hurum Rør gjennom et eierselskap Fritidsinteressene hans er sjø og friluftsliv, fisking, hus, hjem og familie. Han har seinere år vært aktiv i Tofte Vel og deltatt aktivt i Stedsutviklingsprosjektet styringsgruppe siden 2010. I politikken brenner han for rettferdighet, åpne politiske vedtak, og helse og omsorgs sektoren spesielt. Han har vært med i kommunestyret i en periode, han ble gruppeleder for arbeiderpartiet våren 2014, og han stiller nå som ordførerkandidat. Ivar Granum sin 1. mai hovedtale 2015 finner du ved å kopiere lenken her: http://apps.o5.no.s3.amazonaws.com/dna/org/level1_1/level2_1_6/level3_1_6_628/main_site/20150502170205-h41f/hovedtale-1-mai-2015-av-ivar-granum-hurum-aps-ordforerkandidat.pdf

 • Gerd Eva Volden

  gevolden@frisurf.no 977 95 223

  Gerd Eva Volden, er 63 år. Født, oppvokst og bor fortsatt, på Klokkarstua. Gift med Bjørn (siden 1973). To barn, Elin og Nina. Tre barnebarn, Leah, Julian og Emma. Er nå pensjonist. Tidligere jobbet på Skattekontoret i Hurum Kommune og Sosialkontoret. Deretter tillitsvalgtarbeid og lederjobber i Kommuneforbundet og Fagforbundet. Både på fylkesplan og nasjonalt nivå. Har vært politisk aktiv hele sitt voksne liv. Tidligere vært flere perioder både i kommunestyret i Hurum og i Buskerud fylkesting. Fritidsinteresser. Glad i sport. Turer i skog og mark. Familien og barnebarna. Generelt opptatt av det meste innen politikk. Utvikle Hurum Kommune til fortsatt å være en god kommune å leve og bo i. Spesielle områder er ansattes arbeidsforhold, samferdsel og helse, det er nok det som engasjerer mest. Stiller nå som varaordførerkandidat for Hurum Ap.

 • Roger Harstad Olsen

  post@privatencafe.no 957 52 365

  Roger Olsen, er 57 år og bor i Skoledalen 28 på Tofte. Han er gift med Heidi, har 2 gutter fra tidligere ekteskap og verdens flotteste barnebarn som heter Emma louise. Driver Privaten Cafe og jobber for Norges Handikap Forbund og selger støtte og markedsførings annonser til næringslivet. Fritidsinteresser er fotball, politikk og liker å reise. Politisk er han opptatt av vårt verdi grunnlag, faglig politisk samarbeid og næringslivet. Roger Olsen er leder i Hurum Arbeiderparti og han har tidligere hatt 12 år som medlem i kommunestyret. Han stiller nå til valg igjen etter 8 års pause fra lokalpolitikken.

 • Eline Bakke

  eline_bakke@yahoo.com 986 68 291

  Eline Bakke er født i1989, vokste opp på Kana, flytta til Sætre i 2002. Ble medlem av Auf i 2007 og var det til jeg gikk over til Ap i 2014. Gikk i 08/09 på Arbeiderbevegelsens Folkehøgskole i Ringsaker på Fn-Akademiet, 09/10 tok jeg et årstudium i engelsk. Mine hjertesaker er bl.a. anerkjennelse av Palestina som egen stat, frihet for Mordechai Vanunu, at de eldre i vårt samfunn skal ha det bra og føle seg trygge og bedre kollektivtrafikk i Hurum. Jeg er i tillegg til dette interessert i slekts-/lokalhistorie og i den sammenheng har jeg skrevet et kapitel i Årbok for Hurum 2012, om brødrene Bakke som emigrerte til USA og ble store navn innenfor skihopp. Stiller som kandidat til kommunestyret for første periode. Eline Bakke sin 1. mai appell 2015 finner du ved å kopiere lenken her: http://apps.o5.no.s3.amazonaws.com/dna/org/level1_1/level2_1_6/level3_1_6_628/main_site/20150502164630-7e3t/kjaere-kamerater-apell-eline-bakke.pdf

 • Jostein Sjaavaag

  josjaavaag@gmail.com 906 76 487

  Jostein Sjaavaag er 47 år fra Tofte, bor på Tofte. Han er single, har 2 barn og han jobber som HMS-koordinator Fritidsinteresser: Turer i skog og mark gjerne på sykkel og ski, samt fisking i fjorden. Politisk opptatt av: Verdighet i alderdommen og arbeidsliv/plasser. Er i dag i kommunestyret, og stiller nå til valg for andre periode.

 • Thomas Hatten

  Thatten@online.no 916 81 655

  Thomas Hatten er 34 år bor på Tofte i Ekornveien, jobber med vann/avløp i Viva iks og er brannkonstabel i Hurum brannvesen. Har bodd her siden 2002. Kommer fra Mosjøen i Nordland fylke. Har samboer og to gutter på 11 og 13 år. Er utdannet industrimekaniker og senere brannkonstabel, ved Norges Brannskole. Verv: sitter i styret for fagforbundet Hurum, er hovedverneombud i Viva iks. Var tidligere HVO i Hurum Komune. På fritiden er det musikk som gjelder, band, revy eller opptrer alene på spillejobber. Spiller fotball for Tofte fremad på Old Boys laget. Stiller som kandidat til kommunestyret for første periode.

 • Frida Vesseltun

  fridav1994@gmail.com 970 13 030

  Frida Vesseltun 21år fra Sætre. Jeg har vokst opp i Sætre, men bor nå i Oslo. Jeg jobber på Huseby skole som assistent, samtidig som jeg tar enkeltfag på Blindern. Jeg har tidligere blant annet jobbet i støttekontakttjenesten i Hurum og på Frydenlund barneskole i Åros. Jeg har reist en del i Latin-Amerika, blant annet bodd ett år i Panama. Våren 2015 var jeg i Brasil i 5måneder for å jobbe med sosiale bevegelser og venstresiden i Brasil. Her opplevde jeg sterk motstandskamp på grasrotnivå, og ble inspirert til å jobbe mer aktivt med de feltene jeg bryr meg om. Jeg er glad i utsagnet "Tenke globalt - handle lokalt" og dette er noe jeg vil ta med meg inn i lokalpolitikken. Jeg er opptatt av barn og unges rettigheter og muligheter, miljø og klima. Jeg gleder meg til å sette meg inn i politikken i kommunen jeg er så glad i, og håper jeg kan være de unges stemme og gjøre en forskjell.