Våre politikere


Kommunestyret

  • Jeg er Ivar Granum, født i 1956, født, oppvokst og etablerte familie på Filtvet, gift med Inger-Lise (Lisa) og har fem barnebarn Fritidsinteressene mine er vintersport (skiflyvning), hus, hjem og familie. I inneværende periode er jeg gruppeleder for Hurum Ap og nestleder i fellesnemda for nye Asker kommune. I politikken brenner jeg for - hele faste stillinger - å verne om viktige lokale arbeidsplasser - rettferdighet og åpne politiske vedtak - helse- og omsorgssektoren - å sikre god lokaldemokratisk forankring.

  • Gerd Eva Volden, er 63 år. Født, oppvokst og bor fortsatt, på Klokkarstua. Gift med Bjørn (siden 1973). To barn, Elin og Nina. Tre barnebarn, Leah, Julian og Emma. Er nå pensjonist. Tidligere jobbet på Skattekontoret i Hurum Kommune og Sosialkontoret. Deretter tillitsvalgtarbeid og lederjobber i Kommuneforbundet og Fagforbundet. Både på fylkesplan og nasjonalt nivå. Har vært politisk aktiv hele sitt voksne liv. Tidligere vært flere perioder både i kommunestyret i Hurum og i Buskerud fylkesting. Fritidsinteresser. Glad i sport. Turer i skog og mark. Familien og barnebarna. Generelt opptatt av det meste innen politikk. Utvikle Hurum Kommune til fortsatt å være en god kommune å leve og bo i. Spesielle områder er ansattes arbeidsforhold, samferdsel og helse, det er nok det som engasjerer mest. Stiller nå som varaordførerkandidat for Hurum Ap.

  • Roger Olsen, er 61 år og bor på Tofte. Han er gift med Heidi, har en sønn og 2 barnebarn og 2 bonusbarn og barnebarn, Selvstendig næringsdrivende og er eier/daglig leder på Privaten Cafe. Har mitt ståsted fra industrien på Tofte og det faglig politiske livet Fellesforbundet, har hatt masse verv både i Fellesforbundet og i Norske Skog. Har nå min fjerde periode i kommunestyret og håper selvfølgelig at jeg får min femte periode i Nye Asker Kommune. Saker som jeg brenner veldig for er de svakeste i samfunnet og har nå sittet i 20 år i styret i Jobbhuset Hurum som er en VTA bedrift, næringsliv og reiseliv og turisme og masse mer. Mitt motto for å bli med i kommune politikken er at man må delta for å påvirke.

  • Eline Bakke er født i1989, vokste opp på Kana, flytta til Sætre i 2002. Ble medlem av Auf i 2007 og var det til jeg gikk over til Ap i 2014. Gikk i 08/09 på Arbeiderbevegelsens Folkehøgskole i Ringsaker på Fn-Akademiet, 09/10 tok jeg et årstudium i engelsk. Mine hjertesaker er bl.a. anerkjennelse av Palestina som egen stat, frihet for Mordechai Vanunu, at de eldre i vårt samfunn skal ha det bra og føle seg trygge og bedre kollektivtrafikk i Hurum. Jeg er i tillegg til dette interessert i slekts-/lokalhistorie og i den sammenheng har jeg skrevet et kapitel i Årbok for Hurum 2012, om brødrene Bakke som emigrerte til USA og ble store navn innenfor skihopp. Stiller som kandidat til kommunestyret for første periode. Eline Bakke sin 1. mai appell 2015 finner du ved å kopiere lenken her: http://apps.o5.no.s3.amazonaws.com/dna/org/level1_1/level2_1_6/level3_1_6_628/main_site/20150502164630-7e3t/kjaere-kamerater-apell-eline-bakke.pdf

  • Jostein Sjaavaag er 47 år fra Tofte, bor på Tofte. Han er single, har 2 barn og han jobber som HMS-koordinator Fritidsinteresser: Turer i skog og mark gjerne på sykkel og ski, samt fisking i fjorden. Politisk opptatt av: Verdighet i alderdommen og arbeidsliv/plasser. Er i dag i kommunestyret, og stiller nå til valg for andre periode.

  • Jeg er Thomas Hatten og er 39 år. Opprinnelig kommer jeg fra Mosjøen i Nordland fylke, men har bodd på Tofte siden 2002. Jeg er samboer og har to gutter på 15 og 17 år. Til daglig jobber jeg som rådgiver innen vann/avløp i Viva IKS og er brannkonstabel i Hurum brannvesen. Politisk er jeg opptatt av bærekraftig infrastruktur og rettferdig fordeling. På fritiden er det musikkutøvelse og båtliv som prioriteres.

  • Frida Vesseltun 21år fra Sætre. Jeg har vokst opp i Sætre, men bor nå i Oslo. Jeg jobber på Huseby skole som assistent, samtidig som jeg tar enkeltfag på Blindern. Jeg har tidligere blant annet jobbet i støttekontakttjenesten i Hurum og på Frydenlund barneskole i Åros. Jeg har reist en del i Latin-Amerika, blant annet bodd ett år i Panama. Våren 2015 var jeg i Brasil i 5måneder for å jobbe med sosiale bevegelser og venstresiden i Brasil. Her opplevde jeg sterk motstandskamp på grasrotnivå, og ble inspirert til å jobbe mer aktivt med de feltene jeg bryr meg om. Jeg er glad i utsagnet "Tenke globalt - handle lokalt" og dette er noe jeg vil ta med meg inn i lokalpolitikken. Jeg er opptatt av barn og unges rettigheter og muligheter, miljø og klima. Jeg gleder meg til å sette meg inn i politikken i kommunen jeg er så glad i, og håper jeg kan være de unges stemme og gjøre en forskjell.